Имаме удоволствието да Ви представим нашите ръчно изработени шоколадови бонбони, десерти и торти, произведени с първокласни съставки и оригинални форми. Ние от "Кониса Шоколад", търсейки съвършения вкус за всеки един вид от шоколадовите ни изделия, използваме сериите "органик" шоколади на най-добрите френски и белгийски фирми. Благодарение на специалните сортове какао от различни региони, успяваме да постигнем уникалния аромат и вид на шоколадовите ни бонбони.

 

Десертите, които предлагаме на Вашето внимание са подходящи, както за фирмени, така и за лични събития. Различните вкусове на шоколадовите ни торти и бонбони ще оставят във Вас невероятно усещане на качествен шоколад, а позлатените с 24-каратово злато шоколадови сърца и шоколадови яйца са специален подарък за хората, които цените искрено.

 

Издържани като вид, нашите ръчни шоколадови бонбони, десерти и торти ще внесат допълнително удоволствие и чувство на щастие благодарение на най-ценната съставка на истинския шоколад - какаовото масло. То прави качеството на шоколада да отговаря на високи стандарти за блясък, гланц и твърдост. Важно е да отбележим, заставайки зад прецизността на нашите шоколадови бонбони, десерти и торти, че са произведени изцяло от натурални продукти, без консерванти и овкусители!

Стефан Черешарски

Стефан Черешарски